NEDERLANDSE KLEURKANARIE CLUB
Wie zijn wij ?
De Nederlandse Kleurkanarie Club (NKC) is de speciaalclub voor kleurkanaries binnen de organisatie van de NBvV, de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers.

Wat doen wij ?
De NKC geeft inhoudelijke verdieping aan de kleurkanarieliefhebber via publicaties en het organiseren van themabijeenkomsten, lezingen, symposia, workshops en discussies. De NKC fungeert als voorlichter en vraagbaak.
Daarnaast organiseert de NKC de jaarlijkse Dutch Open (internationale NKC-show) en is met haar eigen promotiestand aanwezig op de Bondsshow van de NBvV te Apeldoorn. Door mee te spelen met de Dutch Open en ten minste nog één andere show dingen leden mee naar de titel "NKC-kampioen van het jaar".

Wat bieden wij ?
Leden ontvangen vier keer per jaar het ledenbulletin "Kijk op Kleur" met daarin o.a. NKC-nieuws, t.t.-uitslagen, verslagen van lezingen en besprekingen van de standaardeisen en kleurslagen. Ieder jaar staat een andere kleurslag centraal.
Tevens biedt de NKC exclusief voor haar leden de mogelijkheid tot het plaatsen van een fokkersadvertentie in dit kwartaalblad. Leden krijgen korting op het vastgestelde inschrijfgeld van de Dutch Open.

Nieuwsgierig geworden ?
De bestuursleden van de NKC geven u graag meer informatie over de speciaalclub en staan klaar om uw vragen te beantwoorden.
Neemt u ook eens een kijkje op onze website www.kleurkanarie.nl of op Facebook.

Bent u nog geen lid?
Vul dan het aanmeldingsformulier in en stuur dit per post naar NKC-Ledenservice, Tongelaarweg 15, 3077 TB Rotterdam of per mail naar nkc-ledenservice@hetnet.nl. Aanmelden kan ook via onze website.