EUROKOOI - ALUMINIUM VOLIèRES
BEST • Onze volières, beter bekend onder de merknaam: EUROKOOI, worden met alle zorg in eigen huis gemaakt. Onze volières kunnen voldoen aan al uw eisen. Bij ons bent u vrij om uw eigen volière te ontwerpen. Wij maken alle volières naar uw eigen specifieke wensen speciaal voor uw situatie.

De kwaliteit en het uiterlijk van de volière worden bepaald door de bewerking van de aluminium en de soort gaas. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen en hebben een divers aanbod van verschillende soorten behandelde aluminium zoals gepoedercoated in diverse kleuren, geanodiseerd of blank aluminium.

Verder hebben wij een ruim aanbod van gaas en volkernplaat waaruit u kunt kiezen.

Tevens hebben wij ook een groot assortiment aan losse materialen op voorraad voor de doe-het-zelver. Denk hierbij aan losse aluminium profielen, hoekstukken, diverse rollen gaas, bevestigingsmaterialen etc.

Wilt u zich op dit gebied eerst eens oriënteren of laten adviseren kom gerust bij ons langs! Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn verzoeken wij u om een schets of foto van de situatie mee te brengen van de situatie waar de volière eventueel zou komen te staan.

Onze showroom is elke zaterdag geopend van 09:00 tot 15:00. Komt u liever doordeweeks langs (ook in de avond uren) dan eerst graag een afspraak maken, dit om te voorkomen dat u voor een gesloten deur staat.

**Dit jaar bestaan wij alweer 25 jaar**

De koffie staat bij ons altijd klaar!

Contact:
Ton Bergmans
0499-374395
06-55861609
info@eurokooi.nl
mail ons
0031.0499 374 395
Fabrieksweg 34
5683PP Best, Nederland
breng me hierheen